Anne-Marie var plaget med muskelsmerter siden overgangsalderen, hun havde prøvet de fleste trænings-metoder og flere forskellige diæter. Det var ikke før, en tæt bekendt fortalte om hendes oplevelse med kosttilskuddet “Vitacea”, at Anne-Marie indså, at hun ikke havde prøvet alt. Det hun oplevede, ændrede hendes liv.

Som mange andre var Anne-Marie ikke forberedt på de krav, den voksende alder ville stille. Meget af det, der tidligere var naturligt og smertefrit, viste sig hurtigt at være en anstrengelse. For hende kom skiftet i forbindelse med overgangsalderen. Det var som om, at kroppen ikke længere kunne klare det stress der ellers havde været en naturlig del af hendes liv.

Hun havde testet det meste for at lindre sine lidelser. I det mindste føltes det sådan. Men det var ikke før en af ​​hendes venner foreslog, at hun skulle prøve Vitacea, at hun indså, hvad der manglede. Dette kosttilskud består af en unik blanding af fedtsyrer, mineraler og vitaminer, der giver kroppen en meget tiltrængt hjælp. Ved at kombinere gennemprøvede ingredienser med en praktisk blød kapsel er det lettere end nogensinde at supplere den eksisterende diæt for at sikre, at du får alt, hvad du har brug for.

“Jeg troede ikke, at et dagligt supplement kunne gøre en så stor forskel, men efter et par måneder var jeg sikker på, at jeg ikke ville være uden Vitacea”, forklarer Anne-Marie.

Flere og flere danskere er klar over fordelene ved dette kosttilskud og oplever, hvordan det ændrer deres hverdag til det bedre.