Bliv en del af Vitacea familien

Vitacea ved en vandhane

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost, og det kan ikke erstatte lægemidler. Det skal opbevares tørt og utilgængeligt for børn. Er du gravid eller benytter receptpligtige lægemidler, bør din læge informeres om brug af kosttilskuddet.

Anbefalede daglig dosis: 1-2 kapsler dagligt, gerne i forbindelse med et måltid. Den anbefalede daglig indtag bør ikke overskrides. Det anbefales ikke for børn under 5 år. 

Bestil Vitacea®


Betalt sikkert derhjemme og få leveret direkte i din postkasse

Bestil Vitacea og få det leveret direkte i din postkasse. Når din pakke ankommer, vil du finde en faktura sammen med Vitacea. Vi sørger for, at pakken lander direkte i din postkasse uden ekstra omkostninger. 

Få 50% rabat på Vitacea®

60 kapsler kr. 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller købsbetingelser

Indtast dine oplysninger, og vær tryg ved, at vi ikke kræver dit kreditkort. I stedet medfølger der en faktura i pakken, så du kan betale sikkert og bekvemt derhjemme. Din sikkerhed og bekvemmelighed er vores prioritet

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Trustscore 4.2

Vi lever med