Menu

Ofte stillede spørgsmål og svar

VitaCea indeholder antioxidanter, C-vitamin, E-vitamin og Selen. Antioxidanter hjælper kroppen med at beskytte mod de daglige belastninger som vi står overfor i vores hverdag. Antioxidanter hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Det er ikke alle dansker som spiser nok frugt og grønt grundet en mere og mere stresset hverdag, samt de fleste dansker spiser ikke den mængde fisk som sundhedsstyrelsens anbefaler. Så hvis du ikke får nok frugt og grøn og fisk igennem kosten, er VitaCea en god supplement til hele familien. Vi anbefaler at man er over 5 år gammel for at indtage vores kosttilskud, VitaCea.

Din levering vil ankomme lige i din postkasse indenfor 14 dage efter du har placeret din ordre. Forsendelsen indeholder mellem 2 til 4 måneders forbrug sammen med information og faktura. Herefter vil der komme en ny levering enten 2 mdr. eller 4 mdr. efter din første levering. Du kan altid ændre, opsige eller nedjuster dine leveringer efter dit eget behov. Ifølge fakturaen vil der også fremgå hvilken seneste dato du skal kontakte os på, for at kunne ændre din næste levering.

CeaLab er en virksomhed som kører uden håndjern eller binding. Det skal betyde, at du selv kan bestemme til enhver tid om du vil afmeldes, sættes i pause eller ændre dine leveringer. Dog skal du kunne melde os dette inden vi sender en ny levering hvilken vil fremgå klart og tydeligt på din faktura. Hvis du skulle have spørgsmål til dette, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice på 78 76 96 97.

 

VitaCea indeholder både det vandopløselige antioxidant C-vitamin og det fedtopløselige antioxidant Vitamin E samt selen. Vitaminer C og E såvel som selen vil hver især hjælpe med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Derudover hjælper C-vitamin med at genopbygge den reducerede form for Vitamin-E

 

VitaCea indeholder både det vandopløselige antioxidant C-vitamin og det fedtopløselige antioxidant Vitamin E samt selen. Vitaminer C og E såvel som selen vil hver især hjælpe med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Derudover hjælper C-vitamin med at genopbygge den reducerede form for Vitamin-E

 

Når du modtager din forsendelse, vil der være en faktura i din levering. Den har du mulighed for at kunne betale via. netbank. Du vil altid have 21 dages betalingsfrist. Du har også mulighed for, at kunne tilmelde dig PBS-betalingsservice, så det kører automatisk. Dette er dog valgfrit om hvad man foretrækker sig.

 

Hvis du er i den situation, at du ikke har modtaget din levering indenfor 14 dage eller efter aftale med vores kundeservice, skal du blot kontakte os igen. Så vil vi undersøge sagen og finde frem til en løsning med dig.

 

Omega-3 fedtsyrerne er flerumættede fedtsyrer. Kroppen er afhængige af disse fedtsyrer for mange forskellige vigtige funktioner i kroppen. De lange Omega-3-fedtsyrer er indbygget i celleoverfalden, hvor de omdannes til neurotransmittere (eicosanoider) i kroppen. Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til hjertets normale funktion.

 

Leveringstiden er normalt mellem 2 – 3 hverdage.

Ifølge købsloven har du altid 14 dages fortrydelsesret på din første levering. Hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, er det vigtigt at du kontakter kundeservice. Hvis der er gået over 14 dage eller det er en efterfølgende leverance er det ikke muligt at returner varen. Ved returnering af varen efter de 14 dage eller ved efterfølgende leveringer, er du selv ansvarlig for returneringsomkostningerne og der vil blive tilsendt en udgift på 150 kr. for ekspeditionsomkostninger. Du kan læse yderligere omkring vores returneringsvilkår på bagsiden af din faktura.

 

VitaCea er primæret designet efter ældresbehov. VitaCea indeholder omhyggeligt beregnede og gennemprøvede ingredienser der hjælper til en lang række vigtige funktioner i kroppen. Vores primære kunder tager VitaCea hvis de har ømme muskler og led. Hvis de gerne vil styrke immunforsvaret. Desuden indholder VitaCea B12-vitaminer som mindsker træthed og udmattelse. Hvis man typisk spiser fisk mindre end 2 gange om ugen. VitaCea dækker det meste af kroppen og den indeholder en unik indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter og Omega-3.

 

Undersøgelser har vist, at de antioxidanter som vi bruger i VitaCea, Vitamin C og Vitamin E samt selen, hjælper med at beskytte celler mod oxidativt stress. Videnskabelige undersøgelser har vist, at de aktive ingredienser i VitaCea har mange forskellige effekter.

 

En pakke indeholder 60 kapsler. Den anbefalede dosis er 1-2 kapsler om dagen. En pakken vil dermed varer mellem 1-2 måneder. Det er forskellige om man tager 1 eller 2 kapsler om dagen. Hvis du er i tvivl om hvor mange du skal tage, kan du kontakte kundeservice.

 

Vi anbefaler altid at hvis du tager receptpligtig lægemidler og medicin skal du kontakte din læge.

 

Nogle kan synes, at det smager af fisk efter man har indtaget en Omega-3 kapsel. Man kan selv fremprovoker fiske’bøvs’ ved at drikke syrelige drikke såsom kaffe eksempeltvis, samt at dyrke motion lige efter indtagelsen. Vi anbefaler, at du tager kapslerne med et måltid eller lige inden du går i seng, så kan du i det fleste tilfælde undgå den berømte fiske’bøvs’.

 

Vi vil anbefale at du kontakte din læge, inden du benytter dig af vores kosttilskud VitaCea. Så man er på den sikre side. (og tillykke med den lille)

 

Mange tror, at vi man begynder at tage vitaminer og fiskeolie, vil man kunne mærke en effekt meget kort tid efter. Sandheden er den, at vi mennesker er meget forskellige. Nogle kan mærke en effekt kort tid efter hvor andre ikke mærker effekt på kort tid. Det at man ikke mærker en effekt med det samme er ikke ens betydning med, at de gode ingredienser ikke virker, de arbejder simpelthen indefra. Det er vigtigt, at man giver kroppen en reelt mulighed for at arbejde med produktet. Ændringer sker langsomt, så det er vigtigt at have tålmodigheden med sig. Vi anbefaler at tage vores kapsel i minimum 6 mdr. før man kan vurdere en effekt, det er ikke nok bare med en enkelt pakke. Vi har kunder som har oplevet effekt meget tidligt og andre kunder som skulle bruge længere tid, før de kunne mærke en effekt. Men husk på, vi er forskellige og have tålmodighed med produktet.

Ingredienserne i VitaCea er nøje udvalgt og omfattende test har vist, at disse ingredienser er sikre at bruge. Desuden kvalitetssikrer vi vores leverandører og sikrer, at sikkerhed og kvalitet kontrolleres omhyggeligt i alle produktionsfaser. En af vores filosofier er, at vores produktet skal være af høj kvalitet. Desuden er vi også underlagt at vores produktion foregår i henhold til GMP (Good Manufacturing Practical), som er et lovgivningsgrundlag for fremstilling af lægemidler, fødevarer og kosttilskud.

Det er meget normalt at bruge oksegelatine til kapsler. Men vi har valgt at bruge fiskegelatine, da det er nærmere at sluge.

Vi anbefaler, at du tager VitaCea sammen med din normale kost. Et god idé er at 1 kapsel VitaCea sammen med en almindelig rutine, såsom morgenmaden eller aftensmaden. Ved at skabe sig en rutine, er det nemmere at huske og tage kapslen. Hvis du tager to kapsler af VitaCea om dagen, sker der ikke noget ved at tage begge til aftensmaden eksempelvis.

Hvis du glemmer at tage en kapsel, kan du uden problem tage en ekstra dosis den næste dag. Kroppen absorbere de fedtopløselige ingredienser og opbevarer dem i kroppen, hvor de kan bruges efter behov.

VitaCea indeholder Omega-3 fra fisk. Marineolien er en ren olie og er blevet renset på det protein, der udløser allergi. Men hvis du er allergisk overfor fisk, skal du bruge VitaCea med forsigtighed. Hvis du er i tvivl, vil vi anbefale at du tager kontakt til din læge. Hvad angår skaldyrsallergier, kan du spise VitaCea.

Produktet skal opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn. Igen en god idé at sætte kapslerne et sted som du kan se og gerne i en højde, hvor børn ikke kan nå kapslerne

Ingen af vores produkter indeholder ingredienser eller stoffer med gluten eller lactose.

Vi har et højt fokus på kvalitet, der inkluderer fuld sporbarhed af råvarer og produktionsprocesser. Produktionen foregår i henhold til GMP (Good Manufacturing Practical), som er et lovgivningsgrundlag for fremstilling af lægemidler, fødevarer og kosttilskud.

Du skal være mindst 18 år gammel for at handle hos os. Hvis du er under 18 år gammel, skal du have en værge til at bestille for dig. Tag derfor kontakt til kundeservice.

Fandt du ikke svar på det du ledte efter? Så kontakt os her

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea