Menu

Ingredienser

VitaCea indeholder en kombination af vitaminer, mineraler og Omega-3 fedtsyrer. VitaCea er laktose- og glutenfri. Gelatinen som bliver brugt til kapselen kommer fra fisk, som værdsættes af dem, der ikke spiser kød. Kapslerne er halal- og kosher-godkendte. VitaCea produceres i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice), en international kvalitetsstandard til produktion, kontrol, emballering og opbevaring af fødevarer. Én Vitacea-pakke indeholder 60 kapsler, og det daglige behov er en til to kapsler om dagen. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Det anbefales ikke for børn under 5 år. Kosttilskuddet bør ikke erstatte en varieret kost, og det kan ikke erstatte lægemidler. Det skal opbevares tørt og utilgængeligt for børn. Er du gravid eller benytter du receptpligtige lægemidler, bør din læge informeres om brug af kosttilskuddet.

Indhold ved 1 kapsel RI*
Vitamin C 80 mg 100%
Vitamin D 10 µg = 400 IE 100%
Vitamin E 12 mg 100%
Vitamin B12 2,5 µg 100%
Selen 55 µg 100%
Zink 10 mg 100%
EPA 70 mg
DHA 125 mg

Ingredienser: fiskegelatine (kapselskal), fiskeolie, solsikkeolie, glycerol (fugtighedbevarende middel), ascorbinsyre, (vitamin C), bivoks (konsistensmiddel), d-alfa-tocopherol (vitamin E), sojalecithin, natriumselenit (selen), zinkoxid (zink), jernoxid (farvestof), cobalamin (vitamin B12), cholecalciferol (vitamin D).

Hvad siger vores kunder om Vitacea®?

Lone Hviid
Lone Hviid
Read More
“Har nu i et par år spist Vitacea for muskler og led problemer og tør ikke stoppe igen…” “Har nu i et par år spist Vitacea for muskler og led problemer og tør ikke stoppe igen, har tidligere spist et meget dyrere og TV-reklameret produkt der ikke havde bedre virkning, derfor vælger jeg naturligvis VITACEA med samme effekt og sparer også en masse penge. Ligeledes er service og betjening i kundeservice af den helt gode og gl. daws slags hvor man føler sig i centrum, har efterfølgende en god mavefornemmelse af at blive hørt. Mine anbefalinger.”
Anne Nielsen
Anne Nielsen
Read More
“Rigtig fin service… Jeg kan varmt anbefale vitaminpillen fra Cealab…” “Rigtig fin service. Blev af Cealab gjort opmærksom på at når man er pensionist, kan man få kapslerne billigere. Virkelig flot at de selv gør opmærksom herpå. For mig er sidegevinsten ved brug af vitaminpillen at jeg kan mærke tydelig forskel på mine tænder. Jeg har tendens til paradentose. Holder jeg pause med vitaminpillen får jeg straks isninger i tænderne og ømt tandkød. Jeg kan varmt anbefale vitaminpillen fra Cealab”
Ingelise Kristensen
Ingelise Kristensen
Read More
"Dejligt firma at handle med" "Dejligt firma at handle med. har fået nogle piller for led og muskler. og er så tilfreds , har fået så godt i min krop, og i mine led, tusind tak for det. Med venlig hilsen Ingelise Kristensen."
Jenny Westmann Traberg
Jenny Westmann Traberg
Read More
"Jeg har skiftet almindelig omega 3…" "Jeg har skiftet almindelig omega 3 kapsler ud med vitacea kapsler. Jeg tager 2 daglig og jeg synes mine ledsmerter er blevet lidt bedre. Jeg får også meget lægeordineret medicin men alligevel kan jeg mærke en forbedring."
Previous
Next
TrustScore 4.2

Ofte stillede spørgsmål og svar

VitaCea indeholder antioxidanter, C-vitamin, E-vitamin og Selen. Antioxidanter hjælper kroppen med at beskytte mod de daglige belastninger som vi står overfor i vores hverdag. Antioxidanter hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Det er ikke alle dansker som spiser nok frugt og grønt grundet en mere og mere stresset hverdag, samt de fleste dansker spiser ikke den mængde fisk som sundhedsstyrelsens anbefaler. Så hvis du ikke får nok frugt og grøn og fisk igennem kosten, er VitaCea en god supplement til hele familien. Vi anbefaler at man er over 5 år gammel for at indtage vores kosttilskud, VitaCea.

Vi anvender kun ingredienser af høj kvalitet fra anerkendte leverandører. Vores leverandører er kvalitetssikrede og sikrer, at sikkerhed og kvalitet er nøje kontrolleret i alle led af produktionen. Vi har et højt fokus på kvalitet, hvilket omfatter fuld sporbarhed af råvarer og produktionsprocesser. Produktionen foregår efter GMP (Good Manufacturing Practice), som er et regelsæt, der regulerer fremstilling af medicin, fødevarer og kosttilskud. Der lægges stor vægt på, at arbejde inden for de rammer myndighederne sætter og på at sikre kvalitet på alle niveauer, hvad angår kosttilskud.

Vi anbefaler at du tager Vitacea sammen med din normal kost. En god idé, er at tage Vitacea sammen med en almindelig rutine, såsom morgenmad, middagsmad eller aftensmad. Ved at rutinemæssige tage Vitacea sammen med dine andre rutine måltider, bliver det også nemmere at huske og tage kapslen.

Vi er en virksomhed som kører uden binding eller håndjern. Det skal betyde, at du selv kan bestemme til enhver tid om du vil opsige, nedjuster eller opjuster dine leveringer. Dog skal du melde os dette inden vi sender en ny levering. Datoen for den næste levering samt den sidste dag for ændring fremgår klart og tydeligt på dit girokort, som du modtager sammen med Vitacea. Du kan nemt og hurtigt opsige eller ændre dine fremtidige leveringer ved, at kontakte vores kundeservice på chat, mail eller telefon.

Kundeservice: 78 76 96 97 eller på mail info@vitacea.dk

Vores fleksibel serviceaftale fungere ligesom et abonnement, bare helt uden binding. Når du modtager din første levering af Vitacea vil du på din faktura modtage dit unikke kunde nummer. Her vil der fremgå klar og tydeligt, hvornår du vil modtage din næste levering og hvornår du senest kan ændre denne. Hvis du ønsker at ændre dette, kontakter du kundeservice via. chat, mail eller telefon.
Kundeservice: 78 76 96 97 – E-mail: info@vitacea.dk

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea