Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse omkring hvad nogle af vores kunder siger omkring Vitacea. Vi får dagligt feedback fra vores tilfredse kunder hvilket betyder utrolig meget for os. Vi oplever at mange af vores nuværende kunder anbefaler Vitacea til både familie, venner og arbejdskolleger. Vi er meget stolte og taknemlige over, at mere end 12.000 danskere allerede har taget valget og prøve Vitacea.

Lone Hviid
Lone Hviid
Read More
“Har nu i et par år spist Vitacea for muskler og led problemer og tør ikke stoppe igen…” “Har nu i et par år spist Vitacea for muskler og led problemer og tør ikke stoppe igen, har tidligere spist et meget dyrere og TV-reklameret produkt der ikke havde bedre virkning, derfor vælger jeg naturligvis VITACEA med samme effekt og sparer også en masse penge. Ligeledes er service og betjening i kundeservice af den helt gode og gl. daws slags hvor man føler sig i centrum, har efterfølgende en god mavefornemmelse af at blive hørt. Mine anbefalinger.”
Anne Nielsen
Anne Nielsen
Read More
“Rigtig fin service… Jeg kan varmt anbefale vitaminpillen fra Cealab” "Rigtig fin service. Blev af Cealab gjort opmærksom på at når man er pensionist, kan man få kapslerne billigere. Virkelig flot at de selv gør opmærksom herpå. For mig er sidegevinsten ved brug af vitaminpillen at jeg kan mærke tydelig forskel på mine tænder. Jeg har tendens til paradentose.Holder jeg pause med vitaminpillen får jeg straks isninger i tænderne og ømt tandkød. Jeg kan varmt anbefale vitaminpillen fra Cealab."
Ingelise Kristensen
Ingelise Kristensen
Read More
"Dejligt firma at handle med" "Dejligt firma at handle med. har fået nogle piller for led og muskler. og er så tilfreds , har fået så godt i min krop, og i mine led, tusind tak for det. Med venlig hilsen Ingelise Kristensen."
Jenny Westmann Traberg
Jenny Westmann Traberg
Read More
"Jeg har skiftet almindelig omega 3…" "Jeg har skiftet almindelig omega 3 kapsler ud med vitacea kapsler. Jeg tager 2 daglig og jeg synes mine ledsmerter er blevet lidt bedre. Jeg får også meget lægeordineret medicin men alligevel kan jeg mærke en forbedring."
Brit Christence
Brit Christence
Read More
“En super god behandling altid, uanset problemet” "En super god behandling altid, uanset problemet. Min vitaminer giver mig det de lovede, jeg havde ondt i leddene og havde svært ved st komme ud af sengen om morgen idet jeg havde svært ved st gå den første halve time. Men nu 3 måneder efter mit opstart af disse vitaminer, mærker jeg intet i mine lede."
Mona
Mona
Read More
“Jeg er fuldt ud tilfreds med VitaCea” "Jeg er fuldt ud tilfreds med VitaCea. Er der problemer så får vi en god snak og så er alt ordnet."
Heidi
Heidi
Read More
“Rigtig god service” "Rigtig god service samt produkt".
Kirsten Andersen
Kirsten Andersen
Read More
“Det virker rigtig godt på mig” "Nu har jeg brugt jeres produkt i snart 4 år det virker rigtig godt på mig, så jeg kan anbefale det til andre."