Menu

Hvad siger vores kunder?

Vores dedikation til sundhed og kvalitet afspejles i de utallige positive udtalelser, vi modtager dagligt fra vores tilfredse kunder. Vores eksisterende kunder er så begejstrede for Vitacea, at de ikke kun selv nyder godt af det, men også anbefaler det til deres kære. Vi er dybt taknemmelige for den tillid, mere end 12.000 danskere har vist os ved at vælge Vitacea som en del af deres daglige sundhedsvaner.

Lone Hviid
Lone Hviid
Read More
“Har nu i et par år spist Vitacea for muskler og led problemer og tør ikke stoppe igen…” “Har nu i et par år spist Vitacea for muskler og led problemer og tør ikke stoppe igen, har tidligere spist et meget dyrere og TV-reklameret produkt der ikke havde bedre virkning, derfor vælger jeg naturligvis VITACEA med samme effekt og sparer også en masse penge. Ligeledes er service og betjening i kundeservice af den helt gode og gl. daws slags hvor man føler sig i centrum, har efterfølgende en god mavefornemmelse af at blive hørt. Mine anbefalinger.”
Anne Nielsen
Anne Nielsen
Read More
“Rigtig fin service… Jeg kan varmt anbefale vitaminpillen fra Cealab” "Rigtig fin service. Blev af Cealab gjort opmærksom på at når man er pensionist, kan man få kapslerne billigere. Virkelig flot at de selv gør opmærksom herpå. For mig er sidegevinsten ved brug af vitaminpillen at jeg kan mærke tydelig forskel på mine tænder. Jeg har tendens til paradentose.Holder jeg pause med vitaminpillen får jeg straks isninger i tænderne og ømt tandkød. Jeg kan varmt anbefale vitaminpillen fra Cealab."
Ingelise Kristensen
Ingelise Kristensen
Read More
"Dejligt firma at handle med" "Dejligt firma at handle med. har fået nogle piller for led og muskler. og er så tilfreds , har fået så godt i min krop, og i mine led, tusind tak for det. Med venlig hilsen Ingelise Kristensen."
Jenny Westmann Traberg
Jenny Westmann Traberg
Read More
"Jeg har skiftet almindelig omega 3…" "Jeg har skiftet almindelig omega 3 kapsler ud med vitacea kapsler. Jeg tager 2 daglig og jeg synes mine ledsmerter er blevet lidt bedre. Jeg får også meget lægeordineret medicin men alligevel kan jeg mærke en forbedring."
Brit Christence
Brit Christence
Read More
“En super god behandling altid, uanset problemet” "En super god behandling altid, uanset problemet. Min vitaminer giver mig det de lovede, jeg havde ondt i leddene og havde svært ved st komme ud af sengen om morgen idet jeg havde svært ved st gå den første halve time. Men nu 3 måneder efter mit opstart af disse vitaminer, mærker jeg intet i mine lede."
Mona
Mona
Read More
“Jeg er fuldt ud tilfreds med VitaCea” "Jeg er fuldt ud tilfreds med VitaCea. Er der problemer så får vi en god snak og så er alt ordnet."
Heidi
Heidi
Read More
“Rigtig god service” "Rigtig god service samt produkt".
Kirsten Andersen
Kirsten Andersen
Read More
“Det virker rigtig godt på mig” "Nu har jeg brugt jeres produkt i snart 4 år det virker rigtig godt på mig, så jeg kan anbefale det til andre."
 
Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost, og det kan ikke erstatte lægemidler. Det skal opbevares tørt og utilgængeligt for børn. Er du gravid eller benytter receptpligtige lægemidler, bør din læge informeres om brug af kosttilskuddet.

Anbefalede daglig dosis: 1-2 kapsler dagligt, gerne i forbindelse med et måltid. Den anbefalede daglig indtag bør ikke overskrides. Det anbefales ikke for børn under 5 år.

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea