Om Vitacea

CeaLab har været aktiv på det nordiske marked for kosttilskud siden 2014. Vi har specialiseret os i, at lave kosttilskud efter vores egne opskrifter, som bliver leveret direkte til forbrugeren.

Vores filosofi

CeaLab har en simpel filosofi. Vi håber og tror på at du allerede har det rigtigt godt, men om noget ekstra behøves i visse situationer, er det oplagt, at vi ønsker, at det skal være vores produkt. Vi har et højt produktkvalitet, et højt serviceniveau og hurtige leveringer og ligeledes er vores priser yderst konkurrencedygtige – de kan bestemt sammenlignes. Når du sammenligner produkter, så glem ikke at se på indholdsfortegnelsen, det er her du virkelig kan se forskellen. Ved ikke at blande inaktive og unødvendige ingredienser for at få en længere indholdsfortegnelse, holder vi priserne nede, og vores produkter bliver renere og klarer.

Vi tror helhjertet på, at undgå unødvendige mellemled

Høj kvalitet

Vi anvender kun ingredienser af høj kvalitet fra anerkendte leverandører. Vores leverandører er kvalitetssikrede og sikrer, at sikkerhed og kvalitet er nøje kontrolleret i alle led af produktionen. Vi har et højt fokus på kvalitet, hvilket omfatter fuld sporbarhed af råvarer og produktionsprocesser. Produktionen foregår efter GMP (Good Manufacturing Practice), som er et regelsæt, der regulerer fremstilling af medicin, fødevarer og kosttilskud.
Der lægges stor vægt på at arbejde inden for de rammer myndighederne sætter og på at sikre kvalitet på alle niveauer, hvad angår kosttilskud.

Kundeservice

Vores dansktalende kundeservice lægger stor vægt på at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt. Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at sikre, at vores kunder får mest muligt ud af vores produkter og oplever høj kundetilfredshed.

Vi lever efter, at en god og hurtigt besvarende kundeservice fører til højere kundetilfredshed.