Menu

Man kan ikke undervurdere, hvor vigtig musklerne er for kroppen. De er en af de vigtigste dele i kroppen, da de giver os mobilitet og uden dem, ville vi simpelthen kollapse. Musklerne holder skelettet lodret, beskytter vores indre organer og giver os mulighed for, at holde vores krop i bevægelse. Det vil næppe være en overdrivelse at sige, at vi ikke er mennesker, men muskler.

På trods af dette, ses musklerne normalt som noget der er forbundet med styrke. Men uanset om du vil holde dig stærk eller blot sikre, at kroppen fungere korrekt, er der nogle ting du ikke må glemme.

Mængde og variationen af næringstoffer er afgørende

Funktionen af musklerne er et resultat af, at kroppen både har evnen til at opretholde normal funktion og har ressourcerne til at lade muskel opbygnings-processen fungere fejlfrit. For at sikre dette, er det vigtigt at få en ordentlig balance mellem vitaminer, omega-3 fedtsyrer, mineraler osv. Produkter som Vitacea med en unik blanding af vitaminer og mineraler, såsom askorbinsyre, selen mm. har vist sig at være særlig egnet til at hjælpe kroppen med at besvare muskelfunktionen.

Dette er meget vigtigt! Ikke bare for den ældre befolkning, men også for dem, der er fysisk aktive, eller som ønsker at være i stand til at forblive aktive i perioder med travlhed, sygdom eller generel træthed. Ved at have en varieret kost, supplere med kosttilskud og sikre tilstrækkeligt væskeindtag, sikre man en god forudsætning, for at optimere kroppens muskelfunktion i en høj alder eller i perioder med fysisk hårdt arbejde.

Luk

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Har du brug for hjælp? Lad os ringe dig op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, gode tilbud og meget mere direkte i din mailboks

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, gode tilbud og meget mere direkte i din mailboks