Menu
Par der holder hænder

Derfor er det godt at få magnesium

Magnesium er et af de mest tydelige eksempler på den tætte forbindelse mellem jorden og de organismer, der lever på den. Dette naturligt forekommende mineral er vigtigt for en række kropsfunktioner, herunder kroppens evne til at optage og bruge calcium, opretholde normal muskelfunktion, metabolisere fedt og meget mere. Uden tilstrækkelig mængde magnesium udvikles hverken skelettet eller nervesystemet korrekt. Mængden af magnesium, kroppen har brug for, varierer afhængigt af alder. For voksne kvinder er den anbefalede daglige indtagelse 280 milligram, og for mænd er den tilsvarende anbefaling 350 milligram.

Behovet kan variere afhængig af, hvor du bor

En relativt stor kilde til magnesium er faktisk det vand, vi drikker, især hvis du har adgang til hårdt vand, som naturligt er rigt på kalk og magnesium. Udover vand kommer en betydelig del af vores magnesiumindtag fra den mad, vi spiser. Grøntsager, fuldkornsprodukter, kød og fisk er fødevarer, der ofte er rige på magnesium.

Sådan ved du, om du har magnesium mangel. 

Selvom alvorlig mangel er sjælden, er det desværre mere almindeligt at få for lidt magnesium. De første symptomer inkluderer normalt en generel nedsættelse af opmærksomheden og evnen til at koncentrere sig. Disse symptomer kan være svære at identificere, og derfor er det ikke ualmindeligt at fejlagtigt tro, at det handler om noget andet. Ved langvarig eller mere alvorlig mangel kan mere konkrete fysiske symptomer som muskelkramper, følelsesløshed og migræne opstå. Hvis du mistænker, at du får for lidt magnesium, er det en god idé at diversificere din kost eller bruge passende kosttilskud.

Bestil dit produkt

Få 50% rabat på Vitacea Kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller skjulte købsbetingelser.

Bestil nu og boost din sundhed med Vitacea!

Få 50% rabat på Vitacea®

60 kapsler for kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller købsbetingelser

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.