I en presset hverdag, hvor tiden flyver afsted, kan det være svært af få de nødvendige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Derfor har vi gjort det let for dig, ved at samle 7 af de vigtigste vitaminer og mineraler i én kapsel. Men hvordan er det muligt? 

Ved hjælp af en unik sammensætning bestående af Omega-3 fedtsyrer, Vitamin B12, C, D og E, selen og zink kombinere Vitacea fordelene ved mange forskellige kosttilskud i en enkelt kapsel. Dette gavner ikke kun tegnebogen, men giver også kroppen en varieret og gunstig støtte, til at lave et moderne liv, hvor der ikke altid er tid eller penge, til at træffe det sundeste valg for kroppen.

Med fokus på kroppen helbred

Med en særlig blanding af vitaminer og mineraler, giver Vitacea en omfattende støtte til din kost og helbred. Blandingen fremmer leddene, metabolisme, nervesystem, immunforsvar, muskler, skeletter og meget mere. Denne sammensætning gør, at Vitacea beskytter kroppen langt bedre, end hvis man selv ville kombinerede denne blanding med forskellige præparater.

Folk i alle aldre har opdaget fordelene ved Vitacea, og det er nu et af Sveriges mest populære kosttilskud.