Menu
laks

Får du tilstrækkelig med livsnødvendige fedtsyrer

Fedt er et af de store misforståede mysterier i den menneskelige verden. Samtidigt som vi ser det som noget uønsket er det også noget, som vi simpelthen ikke kan leve uden. Ikke bare hjælper det kroppen med at drage nytte af vitaminer, men mange af fedtsyrene er faktisk nødvendige for, at kroppen kan opretholde den rigtig hormonbalance, bekæmpe sygdomme og for, at kroppen kan fungere optimalt. Årsagen til, at fedt har en sådan dobbelt kantet position, er simpelthen, at der finde forskellige typer af fedt. Spørgsmål som alle bør stille sig er om man virklighed får tilstrækkelig nok af de essentielle fedtsyrer.

Varieret kost og de rigtige ingredienser er nøglen til succes

Kroppens evne til at opbevare fedt er altafgørende for vores overlevelse. Men da kroppen ikke klarer at skabe fedt på egen hånd, så må det tilføjes igennem kosten. For at gøre kroppen en tjeneste bør man fokusere på de livsnødvendige eller essentielle fedtsyrer som er flerumættede fedtsyrer. Desværre kan dette kræve en vis indsats, da det er betydeligt lettere at absorbere det mindre mættede fedt. Men ved at fokusere på blandt andet fisk, olivenolie, avocado og nødder når du rigtig langt. Hvor meget fedt bør man indtage? En almindelig anbefaling er, at omkring en tredjedel af energien skal komme fra fedt, hvilket svarer til ca. 60-100 gram fedt pr. dag. Hvis du ikke er sikker, er det ofte en god idé at supplere med passende kosttilskud såsom Vitacea. Hvis du sørger for, at du har en varieret kost og husk at inkludere fødevarer, der har flerumættede og endda mono-umættet fedt, er chancerne for, at du får nøjagtigt hvad din krop har brug for.

Bestil dit produkt

Få 50% rabat på Vitacea Kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller skjulte købsbetingelser.

Bestil nu og boost din sundhed med Vitacea!

Få 50% rabat på Vitacea®

60 kapsler for kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller købsbetingelser

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.