Menu
Par på camping

Fordelen ved at holde dig aktiv hver dag

Mange af os tager det for givet at vores kropslige evner er der, når vi har mest brug for det. Vi behøver knap nok tænkte på, om vi skulle være i stand til at tage en lang gåtur, udføre fysisk arbejde eller udføre andre ligeså krævende opgaver. Men med en stigende alder eller under perioder med langvarig sygdom, så vil det hele ikke længere være så indlysende. Hvilket gør livet meget uforudsigelig og skrøbeligt. Mange har fået den bitter erfaring at even mindskes med tiden og at daglig aktivitet pludseligt bliver sværere end man kunne tro. Heldigvis er der nogle ting, du kan gøre for at forbedre eller bibeholde dit helbred, så det ikke i værste grad forværres og kan hjælpe dig med at være aktiv.

Kost, motion og kosttilskud

De tre formodenligt vigtigste begreber som findes når man har at gøre med at bibeholde en god fysisk form, er kost, motion og tilskud. Med dette sigter vi mod a spise rigtigt, dyrke tilstrækkeligt med motion og supplement til kosten med nødvendige og velbalanceret kosttilskud. Faktisk behøver det hele virkelig ikke være så besværligt end nødvendigt. Ofte rækker det med at den daglige kost skal være varieret og sørge for at få nok hverdags motion som muligt. Udover det er det altid en god idé at tilføje med kosttilskud som både er enkelt og muligt at benytte hver dag. Vitacea er et dagligt kosttilskud som består af små aflange og synkevenlige kapsler med et indhold som er specielt tilpasset for en aktiv livsstil.

Alle personer som har begyndt at mærke alderens betydning og som helt enkelt gerne vil sikre sig, at kunne være aktiv i så stor en omfang som de ønsker, bør virkelig overveje et supplement til sin kost med et særskilt tilpasset kosttilskud. Når kroppen bliver ældre, skal den som altid have ekstra næringstoffer, da kroppen bliver dårligere til at producere dem selv. Derfor er det en god idé at man får sig et bredt udvalg af mineraler, vitaminer og Omega-3 fedtsyrer som muligt, så øger man chancerne for at undgå almindelige problemer.

Bestil dit produkt

Få 50% rabat på Vitacea Kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller skjulte købsbetingelser.

Bestil nu og boost din sundhed med Vitacea!

Få 50% rabat på Vitacea®

60 kapsler for kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller købsbetingelser

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.