Menu
mand-eftertænksom

“Jeg anvender det hverdag – tør ikke at stoppe”

Erik Larsson havde været aktiv hele hans liv og var næppe parat til at møde nogen uventet fysisk hindring. Han var fuldt ud medviden om, at alderen stiller særlige og unikke krav, men kunne næppe tro, at pensionering ville være sådan en overvældende oplevelse. Da han i løbet af hans sidste halvdel af 60’erne bemærkede, at muskler og led pludselig blev mere stive, indså han, at der skulle handling til.

Nøje med kost og motion

Når Eriks krop begyndte at sige fra, indså Erik at noget måtte gøres. Erik er idag omhyggelig med hans kost og han sørger for at holde sig aktiv hverdag. Erik begyndte at spise Vitacea for 4 år tilbage. Han spiser en kapsel om dagen som en supplement til sin varieret kost.

– Det som gjorde, at jeg synes Vitacea var et god valg, var at det ikke bare bestod af vitaminer og mineraler, som man kan få mange steder. Men at der også var fiskeolie som vidste sig, at være rigtig godt for mine led også er det jo nemt når det er i en enkelt kapsel, beretter Erik

Siden Erik begyndte at anvende Vitacea regelmæssigt har han genvundet meget af sin gamle evne til at bevæge sig. Udover dette ser han meget anderledes på fremtiden. Fra at have været meget tøvende med at forvente et aktiv liv som pensionist, er han nu overbevist om at han kan gøre næsten alt, hvad han føler for.

Det som gør dette produkt så unikt er, at den kombinere særlige praktiske bløde kapsler med et specifikt udvalg som kombinere mineraler, vitaminer, antioxidanter og Omega-3 fedtsyrer. Med et dagligt indtag kommer der en stor antal fordele, såsom bibeholde ledenes funktion, fremme muskelopbygning, god hjerte-kar-sundhed og en fungerende stofskifte. Hemmeligheden ligger i en sær valgt balance af selen, zink, vitaminerne B12, C, D, E og fedtsyrer Omega-3

Har du også fundet på din opskrift på et øget velvære?

Bestil dit produkt

Få 50% rabat på Vitacea Kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller skjulte købsbetingelser.

Bestil nu og boost din sundhed med Vitacea!

Få 50% rabat på Vitacea®

60 kapsler for kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller købsbetingelser

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.