Menu

Hjertelig velkommen til Vitacea

Alle skal have ret til et godt helbred!

VitaCea er et svensk kosttilskud fra 2014, som bliver lanceret på det danske marked tilbage i 2016. Det er en svensk farmaceut, som har samlet denne kombination af vitaminer, mineraler og fiskeolie. Det er en god kombination til at få et ekstra tilskud til den ellers travle og aktive hverdag. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og det kan ikke erstatte lægemidler. VitaCea er fremstillet under streng kvalitetskontrol i henhold til GMP- bekendtgørelsen. Dette sikre produktets kvalitet samt den gode fremstillingspraksis.

Nogle af de positive effekter af ingredienserne som vi har tilføjet til VitaCea.

Immunsystemet

VitaCea indeholder Vitamin-D, Vitamin-C, Vitamin-B12 og Selen, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Muskler

VitaCea indeholder Vitamin-D som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

Beskytter cellerne

VitaCea indeholder Vitamin-C, Vitamin-E og Selen, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Reducere træthed og udmattelse

VitaCea indeholder Vitamin-B12 og Vitamin-C som bidrager til, at mindske træthed og udmattelse. De to vitaminer bidrager også til nervesystemets normale funktion, normalt energistofskifte, normalt psykologisk funktion.

Reducere træthed og udmattelse

VitaCea indeholder Omega-3 fedtsyerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjerte, hjerne og synsfunktion.

EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg. EPA og DHA.

DHA bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg. DHA DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg. DHA.

Person på vandretur i en skov

VitaCea indeholder en kombination af vitaminer, mineraler og Omega-3 fedtsyrer. VitaCea er laktose- og glutenfri. Gelatinen som bliver brugt til kapselen kommer fra fisk, som værdsættes af dem, der ikke spiser kød. Kapslerne er halal- og kosher-godkendte. VitaCea produceres i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice), en international kvalitetsstandard til produktion, kontrol, emballering og opbevaring af fødevarer. Én Vitacea-pakke indeholder 60 kapsler, og det daglige behov er en til to kapsler om dagen. Kosttilskuddet bør ikke erstatte en varieret kost, og det kan ikke erstatte lægemidler. Det skal opbevares tørt og utilgængeligt for børn. Er du gravid eller benytter du receptpligtige lægemidler, bør din læge informeres om brug af kosttilskuddet.

Ingredienser: fiskegelatine (kapselskal), fiskeolie, solsikkeolie, glycerol (fugtighedbevarende middel), ascorbinsyre, (vitamin C), bivoks (konsistensmiddel), d-alfa-tocopherol (vitamin E), sojalecithin, natriumselenit (selen), zinkoxid (zink), jernoxid (farvestof), cobalamin (vitamin B12), cholecalciferol (vitamin D).

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea