Menu
Person på vandretur i en skov

Sådan får du tilstrækkeligt med D-vitamin om vinteren!

Solen skinner, luften er klar, og sneen knitrer under skoene. Det indbyder virkelig til en dag udendørs, hvor vi kan nyde en klar og smuk vinterdag. Det lyder skønt, men desværre er virkeligheden ikke altid sådan om vinteren i Sverige. For mange mennesker er vinteren derimod ensbetydende med ensartet gråt mørke, ofte med slud og regn, hvilket måske ikke er lige så indbydende til udendørs aktiviteter.

D-vitamin er også blevet kaldt “solskinsvitaminet”, fordi solen giver os op til 90 procent af vores behov for D-vitamin. Om sommeren kan det være tilstrækkeligt at være udendørs i 15-20 minutter og få sollys på arme og ansigt for at danne tilstrækkeligt med D-vitamin. Men nu, hvor den mørke sæson virkelig er her, er det svært at få tilstrækkelig dagslys. Ifølge Livsmedelsverket (Fødevarestyrelsen) er det især vigtigt med et tilskud af D-vitamin i løbet af vintersæsonen, men det er også i orden at tage tilskud året rundt.

Ældre, der tilbringer lidt tid udendørs, har en tendens til at have en høj risiko for D-vitaminmangel, og desuden forringes kroppens evne til at producere D-vitamin med alderen. Langvarig mangel på D-vitamin kan føre til en række alvorlige sundhedsproblemer, herunder kramper og blødgøring af knoglerne, osteomalaci.

Ud over D-vitamin indeholder Vitacea også en række aktive stoffer, der hjælper med at opretholde en sund og velfungerende krop.

Solskinssdage er noget, vi ikke får for meget af i Norden om vinteren. Sørg derfor for at få tilstrækkeligt med D-vitamin med hjælp fra Vitacea. Bestil din abonnement i dag.

Bestil dit produkt

Få 50% rabat på Vitacea Kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller skjulte købsbetingelser.

Bestil nu og boost din sundhed med Vitacea!

Få 50% rabat på Vitacea®

60 kapsler for kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller købsbetingelser

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.