Menu

Den daglige dosis af Vitacea er en til to kapsler om dagen. Mere end det har du ikke brug for. Men trods af det faktum, at hver enkelt æske indeholder 60 kapsler, risikere du stadig at ende hurtigere ud end du forventer. Som man kender, går tiden altid hurtigt. Heldigvis er der en nem måde at abonnere på, for at sikre, at du altid har så meget, som du faktisk har brug for.

 

Abonnement garanterer regelmæssig levering

Et abonnement på Vitacea kan styres direkte efter dine egne behov. Den kan opsige, sætte i bero eller der kan bestilles yderligere til en familiemedlem eller ven. Der er ingen bindings-periode eller købs-betingelser forbundet med et abonnement på Vitacea. Så længe abonnement kører, modtager du en pakke, hver anden måned direkte hjem i postkassen. Dette betyder, at du dagligt kan tage en kapsel og drage udbytte af fordelene uden at skulle bekymre dig om, at forsyningen er opbrugt. I pakken får du også en faktura, som du kan sidde med i fred og ro. Desuden kan det tilmeldes PBS-betalingsservice, så man ikke skal sidde med en faktura, hver anden måned. Dette foretrækker de fleste.

Denne service er blevet meget værdsat, da du som kunde ikke behøver at gøre en indsats for at huske at købe ny pakke. Få et produkt af høj kvalitet lige hjem i postkassen, og undgå fremtidige bekymringer om at supplere din kost. Du kan være sikker på, at du får et rigtig godt kosttilskud.

Luk

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Har du brug for hjælp? Lad os ringe dig op

Udfyld felterne herunder og vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, gode tilbud og meget mere direkte i din mailboks

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, gode tilbud og meget mere direkte i din mailboks