Menu
laboratorium

Udviklet af forskere – her er den svenske succes

Selvom det længe har været kendt, at individuelle kosttilskud i vid udstrækning kan bidrage til bedre og opretholde Folkesundhed, er det først for nylig, at man er blevet klar over vigtigheden af at kombinere specielt udvalgte ingredienser.
Efter at Vitacea blev udviklet af forskere, blev de faktisk overrasket over den efterfølgende popularitet af produktet.

En simple daglig indtagelse

Det, der gør dette produkt unikt, er, at det kombinere særlige praktiske bløde kapsler med en specifik valgt kombination af mineraler, vitaminer, antioxidanter og omega-3 fedtsyrer. Det daglige indtag har et stort antal fordele, såsom opretholdelse af ledets funktion, fremme muskelopbygning, god hjerte-kar-sundhed og en fungerende stofskifte. Hemmeligheden ligger i en specielt valgt balance mellem selen, zink, vitaminer B12, C, D, E og fedtsyren Omega-3

Med ambitionen om at fremme sundhed og præstation niveau er Vitacea lige så velegnet til ældre som for relativt yngre mennesker, der arbejder med krævende sportsgrene og hobbyer. da forskere bemærkede, at kombinationen af disse ingredienser gav større effekt end bestanddelene hver for sig, vidste de, at de var på rette vej. Da kroppens normale funktion er helt afhængig af forsyningen af eksterne stoffer i en passende mængde, er det meget vigtigt at have en varieret kost. I tilfælde, hvor du ikke er i stand til at opretholde en sådan kost eller blot føler, at du vil være på den sikre side, er kosttilskud som Vitacea unikt egnet. Mennesker over hele Sverige er kommet til at bemærke fordelene ved dette revolutionerende kosttilskud, som nu er kommet til Danmark.

Bestil dit produkt

Få 50% rabat på Vitacea Kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller skjulte købsbetingelser.

Bestil nu og boost din sundhed med Vitacea!

Få 50% rabat på Vitacea®

60 kapsler for kun 159,50 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller købsbetingelser

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.