Menu
billed udover havet

Anbefal en ven

Når du bliver inviteret af en ven til Vitacea, kan du bestille de første 2 måneders forbrug for kun 99 kr. inklusiv. porto. 

Som en ekstra bonus giver du samtidigt din ven 100 kr. i rabat på deres næste levering. 

Bestil i dag og betal senere

Når du modtager din levering har du 3 ugers betalingsfrist: Pakken indeholder 1 Vitacea, velkomstbrochure, informationbrochure samt faktura.

Er du pensionist? 

Som noget helt unik hos Vitacea, tilbyder vi 25% rabat på alle fremtidige leveringer, såfremt du er pensionist.

Skriv din vens kunde nummer og slut med “25%” ved feltet “Angiv din vens kunde nr.” i bestillingsformularen og du vil automatisk modtage 25% rabat på alle dine fremtidige leveringer.

Ingen binding eller købsbetingelser

Vi kører som altid uden binding eller købsbetingelser. Så du kan altid opsige, nedjuster eller opjuster dine forsendelser. Så det passer dine behov. 

Hvad er Vitacea? 

Vitacea er mere end bare et kosttilskud; det er din nøgle til over 50 godkendte og veldokumenteret sundhedsfordele. Vores unikke sammensætning omfatter vitaminer, mineraler, antioxidanter og høj kvalitets Omega-3 fiskeolie, alt i én kapsel. Det er den ultimative pakke af vigtige næringsstoffer. 

Nogle af de vigtige sundhedsfordele:

  • Stærkt immunforsvar: Vitacea’s kombination af vitaminerne B12, Vitamin C, Vitamin D og mineralerne Selen & Zink bidrager bl.a. til at styrke dit immunsystem. 
  • Sundt hjerte, hjerne og syn: Vitacea indeholder en høj koncentration af Omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA. DHA bidrager til at vedligeholde et normalt syn og hjernefunktion. EPA & DHA bidrager til vedligeholdelse af normal hjertefunktion. Ved at tage mindst 250 mg. EPA & DHA dagligt med Vitacea, kan du opretholde normal hjerte, hjerne og synsfunktion. 
  • Stærke muskler og led: Vitacea giver dig en dosis Vitamin C for dine led og styrker dine muskler med Vitamin D, mens fiskeolie hjælper med at smøre dine led og bekæmpe inflammation, så du kan bevare en sund og aktiv krop.
 
Hvordan fungere Vitacea? 
Vitacea fungerer bedst på abonnement, så du aldrig løber tør. Du får dine vigtige næringsstoffer direkte i postkassen, uden besvær og til en konkurrencedygtig pris. Og husk, du har fuld kontrol over dine leveringer; aflyse, ændre eller pause efter dine behov, uden binding eller skjulte betingelser. 
 
Sikkerhed og kvalitet:
Vi vægter tryghed og kvalitet i højste grad. vi udvælger udelukkende ingredienser af førsteklasses kvalitet fra vores anerkendte leverandør, som er omhyggeligt kvalitetssikret. Dette garanterer, at sikkerhed og kvalitet er i centrum ved hver fase af produktionsprocessen. 
 
Vi har en skarp fokus på kvalitet, hvilke indebærer en omfattende sporbarhed af råvarer og produktionsprocedurer. Vitacea fremstilles under strenge kvalitetskontrolforanstaltninger i overenstemmelse med GMP-bekendtgørelsen for at sikre, at du modtager et produkt af allerhøjeste standard. 

Hvorfor Vitacea kosttilskud?

Selv med en sund kost kan det være udfordrende at opnå den optimale mængde af disse vigtige vitaminer og mineraler. Her kommer Vitacea ind i billedet. Vitacea kosttilskud er specielt sammensat for at sikre, at du får de nødvendige næringstoffer.

VitaCea produceres i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice), en international kvalitetsstandard til produktion, kontrol, emballering og opbevaring af fødevarer. Én Vitacea-pakke indeholder 60 kapsler, og det daglige behov er en til to kapsler om dagen. Kosttilskuddet bør ikke erstatte en varieret kost, og det kan ikke erstatte lægemidler. Det skal opbevares tørt og utilgængeligt for børn. Er du gravid eller benytter du receptpligtige lægemidler, bør din læge informeres om brug af kosttilskuddet.

Du sparer 220 kr. Anbefal en ven

Få 2 mdr. forbrug for kun 99 kr. inkl. fragt. Ingen binding eller skjulte købsbetingelser. 

Bestil nu og boost din sundhed med Vitacea!

60 kapsler – kun 99 kr. inkl fragt. 
Ingen binding eller købsbetingelser.

Trustscore 4.2

Vi lever med 

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Billed af produkt

Vind hele 4 måneders forbrug af Vitacea

Du har muligheden for at vinde 4 måneders forbrug af Vitacea, vores kosttilskud til bedre sundhed og velvære. For at deltage, udfyld venligst følgende oplysninger:

Hver tredje måned trækker vi en heldig vinder, som vil blive kontaktet pr. telefon. Næste udtrækning 31.01.2024

Ved at deltage accepterer du, at vi må markedsføre pr. mail og sms. Du vil modtage eksklusive opdateringer og tilbud fra Vitacea. Du kan altid afmelde igen.